Våra tjänster

Vi erbjuder allt inom murning, plattsättning, mattläggning och byggtjänster företaget.
Vi utför totalentreprenad och ser till att du som kund får fullständig service genom hela byggprocessen.

Bygg

Vi utför byggnation av tillbyggen, ombyggnationer, nybyggen, för både privat och offentlig kund. Vi bedriver alltifrån totalentreprenad till mindre uppdrag. Allt efter kundens behov. Vi har egna snickare och ett stort nätverk av samarbetspartners inom olika branscher.

Puts och mureri

Vi utför mer eller mindre alla typer utav putsfasader. Både renovering av äldre fasader och även nybyggen med moderna system. Vi erbjuder lösningar som passar de flesta behoven. Betongplattor, tegelfasader, murade grunder är också vanliga uppdrag.

Plattsättning

Plattsättning utgör en stor del utav vår verksamhet. Vi utför klinkerläggning, kakelsättning, natursten både på golv och väggar. Detta i alla typer av utrymmen. Vi är certifierade att utföra tätskikt och plattsättning i våtrum genom GVK. Alltifrån badrum i villor till storkök i restauranger, skolor och liknande är vanliga arbeten för våra plattsättare.

Mattläggning och golvläggning

Textilmattor, trägolv, epoxigolv, plastmattor, linoleum och våtrum. Listan kan göras lång, man kan säga att utför det mesta inom golv. Vi har egna mattläggare med stor erfarenhet i yrket.

Gjutning och golvbeläggning

Betongplattor, flytspackling, microcement och slipning av betonggolv. Det finns mängder av valmöjligheter när det gäller golvfinish. Kontakta oss så hjälper vi till att välja rätt.